Polmarketing

Ezt a naplót azért írom, hogy rámutassak a politika szerencsétlenkedéseire, és rögtön javaslatot is tegyek. A politika művelése, egy marketinges szemével. Lehet másképp is! Írnom kell Gyurcsányról, Zuchslagról, Weiszenbergerrről, Öszödröl is.

Utolsó kommentek

Öszödi beszéd szülinapja

2007.05.29. 15:47 Marketinges

Vajon milyen hatása volt az öszödi beszéd ismertté válásának?


Érdekes. Nem olvastam olyan közvéleménykutatási felmérést, ami azt mérte volna fel, hogy miképp vélekedtek az emberek az öszödi beszédről. Vajon egy év alatt valóban igazságbeszéddé vált volna?
A Miniszterelnök megtanult egy-két leckét. Mantraként ismételgeti: szenvedélyes igazságbeszédet mondott.

És mit tesz az ellenzék? Talán érdemes lenne észrevenniük hogy - sok egyéb mellett - ebben az esetben is válaszokat kellenne adniuk. Szíjjártó Pétertől bármit kérdeznek, csak azt ismételgeti: Gyurcsány hazudott! Vajon tudja-e, hogy ez hány embert érdekel? Kihasználta-e az ellenzék ezt a hatalmas ziccert?

Miért nem ezt mondja: Emberek! Becsaptak titeket. Bízzatok bennünk. Mi sosem csapunk be titeket.

Szólj hozzá!

Címkék: marketing politika fidesz gyurcsány öszöd

A bejegyzés trackback címe:

https://polmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr188855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása