Polmarketing

Ezt a naplót azért írom, hogy rámutassak a politika szerencsétlenkedéseire, és rögtön javaslatot is tegyek. A politika művelése, egy marketinges szemével. Lehet másképp is! Írnom kell Gyurcsányról, Zuchslagról, Weiszenbergerrről, Öszödröl is.

Utolsó kommentek

A Tóta W jelenség

2008.04.03. 10:21 Marketinges

„Rút a szép és szép a rút” ahogy Shakespeare mondta. Szomorú a szívem. Győzike, Kiszel Tünde után Tóta W is jelenséggé vált. A megvalósult irracionalitás világa.

Távol álljon tőlem, hogy kritizálni kezdjem a neves publicista munkáinak színvonalát. Ezt a lehetőséget meghagyom másnak. Én inkább arra a folyamatra szeretnék rávilágítani, amit a Tóta W-hez hasonló észjárású publicisták, média személyiségek visznek végbe.

"Atyám, bocsásd meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek", mondta Krisztus 2000 éve. A helyzet nem sokat változott. Nem tudják mit cselekszenek, mit beszélnek, de a magabiztosságuk töretlen.

Tóta W a következő sorral ajándékozott meg minket:

„Valami ezoterikus, középkori faszság, az úgynevezett "vallás" alapján”.

Elismerem, ez nagyon ütős mondat. Be lehet vele kerülni a média fősodrába. Olyan mint egy Kiszel Tünde naptár, vagy olyan mint amikor Anettka felajánlotta a testét Kövér Lászlónak. A baj csak az, hogy hatalmas tévedés. A „vallás”, legyen szó keresztényről, muszlimról, buddhistáról, zsidóról, vagy másról, nem azzal jellemezhető leginkább, hogy középkori faszság, hanem azzal, hogy olyan kohéziós erő, ami nélkül nem lenne közösség, társadalom és persze emberiség sem. És ha nem lenne emberiség sem, akkor nem lenne Tóta W sem. Ez azért kellemetlen. Lehet támadni a vallást a sok hibája miatt, de tagadni felesleges. Éppen úgy, ahogy lehet támadni a levegőt, ha hideg, ha fúj, ha szennyezett, de tagadni felesleges. Szükségünk van rá, mert ha nem lenne, akkor nem lenne semmi.  

Persze ezt a Tóta W kaliberű tudású és műveltségű emberek nem tudják. Pedig ez a tudás megszerezhető, csak olvasni, tanulni kell. De ez manapság nem szempont. Tudás, intelligencia, stílus, - televízióban helyes artikuláció – ezek nem szempontok. Így azután Verebes, Friderikusz, Tóta W, buzgón és lelkesen osztja az észt.

 "Atyám, bocsásd meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://polmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr43409057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása