Polmarketing

Ezt a naplót azért írom, hogy rámutassak a politika szerencsétlenkedéseire, és rögtön javaslatot is tegyek. A politika művelése, egy marketinges szemével. Lehet másképp is! Írnom kell Gyurcsányról, Zuchslagról, Weiszenbergerrről, Öszödröl is.

Utolsó kommentek

A Fidesz szakértelméről. Ez tényleg mire jó?

2009.11.27. 14:23 Marketinges

Ha egyszer a fideszes agyak összeülnek....

 

Tekintettel, hogy már régen volt országos kampány, ezért a Fidesz úgy érezhette, hogy megint ki kell állítania magáról egy "nem értek hozzá" bizonyítványt. Itt van:

 

  Tessék mondani ez kihez szól?

  • Aki nem szereti őket, azoknak nem ad új impulzust.
  • Aki változatlanul MSZP fan, azt csak hergeli, hogy biztosan elmenjen szavazni. (az MSZP-re)
  • Aki nem szereti sem a Fideszt, sem az MSZP-t, annak semmit nem mond ez a felhívás.
  • A radikálisoknak meg túl puha ez az üzenet.

Persze van egy célcsoport, akiket meg kellene szólítani. Azok az ex szoci szavazók, akik elkezdték szeretni a Bajnait, és elkezdtek bízni az MSZP-ben. Az MSZP plakátjai például nekik szólnak. (radiátor csap) Na ezeket tutira nem szólítja meg a Fidesz!

Drága Fidesz vezetők! Nagyon szeretünk titeket. Maradjatok nyugton, ne kampányoljatok, mert úgyis mindig elbaltázzátok. Ha nem csináltok semmit, akkor tuti, hogy nyerni fogtok. Készüljetek az egészségügy, a foglalkoztatás, a gazdasági növekedés, az oktatás, a államadósság stb problémájára. Vagy....

Alkalmazzatok végre szakembereket!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://polmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr151556429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása