Polmarketing

Ezt a naplót azért írom, hogy rámutassak a politika szerencsétlenkedéseire, és rögtön javaslatot is tegyek. A politika művelése, egy marketinges szemével. Lehet másképp is! Írnom kell Gyurcsányról, Zuchslagról, Weiszenbergerrről, Öszödröl is.

Utolsó kommentek

A politikai marketing szabadságra mehet

2007.11.21. 11:00 Marketinges

Megdöbbentem: egy emberi hang

Újbuda szocialista vezetésű Önkormányzata megalapította az Újbuda Sportegyesületet. Ez klassz. Végre egy Önkormányzat ami nem megszüntet, hanem létrehoz valamit. Csakhogy, a városrész Fideszes ellenzéke jelezte, hogy ők már fél éve alakítottak - már mint a Fideszes önkormányzati képviselők - egy Újbuda Sportegyesületet.
Molnár Gyula, Újbuda szocialista Polgármestere erre úgy reagált, hogy hivatalosan más nem jogosult Újbuda Sportegyesületet alapítani, csak az Önkormányzat - ebben lehet valami - és névhasználati engedélyt sem kértek. De - és itt jön a lényeg -
bizonyosan jószándékú kezdeményezésről van szó, ezért azt kéri az ellenzéktől, hogy keressék meg, és meg fognak tudni állapodni.
Az az igazság, hogy ilyet még nem hallottam politikustól. Feltételezi, hogy az ellenzék jószándékú?! Meg akar állapodni?! Csodálatos. Ha minden politikus így gondolkodna..

Módosítom a címet: nem mehet szabadságra a politikai marketing.

 

Ha ilyen politikusi hozzáállás honosodna meg, akkor a politikai marketing olyan dolgokkal foglalkozna ami előre vivő, szellemes. Nem a becsapás, a hazugság eladása, becsomagolása lenne a feladata, hanem ötletes politikai marketing tervek kidolgozása, a politikai program szellemes bemutatása, a politika közelebb hozatala az emberekhez.

Persze ehhez kell az emberi hang.

Kedves Szocialisták! Van egy jó hírem. Le lehet cserélni a pszichopata miniszterelnököt! Van a soraitokban egy tehetséges, eredményes, jól kommunikáló politikus. Tudom, hogy az MSZP-ben lázasan gyártják a forgatókönyveket a folytatásról. Az mindenki számára egyértelmű: Gyurcsány Ferenccel nem lehet nyerni. Az is valószínű, ha egy kezelésre szoruló ember marad az MSZP és az ország élén, akkor bekövetkezik a pártszakadás. A váltás részben hatalmi játszma, részben szakmai munka, ami arról szól, hogy miképp lehet kihúzni az MSZP-t a sosem látott válságból.
Molnár Gyula már többször bizonyított, és a taktikai érzékét, illetve a türelmét igazolja, hogy 2006-ban visszalépett Demszky Gábor javára. Ő maga nyilatkozta, hogy ha nem lépett volna vissza, akkor most nem Demszky Gábor a Főpolgármester. ez azt is jelenti, hogy az SZDSZ tartozik neki. Lesz alkalmuk viszonozni a szívességet.
A Fidesz pedig felkötheti a gatyáját.

1 komment

Címkék: politikai marketing újbuda molnár gyula újbuda sportegyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://polmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr99236719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az ellenzék is jószándékú 2007.11.21. 18:44:57

Az ellenzéki képviselők közleményében is ott az emberi hang:
\"Az Újbuda Sportegyesület céljainak megfelelően várja mindazokat, akik tenni szeretnének a XI. kerület sportéletéért. Ennek megfelelően felajánljuk együttműködésünket a kerület minden jó szándékú, sportolni vágyó polgárának, valamint a sportéletet támogatni kívánó minden cégnek. Együttműködésre törekszünk a sport ügyében a kerületi önkormányzattal, az önkormányzati képviselőkkel, és Molnár Gyula polgármesterrel egyaránt.\"
süti beállítások módosítása